'

Monteringsjobb på Bane Nord i Oslo

Bane NOR i Oslo

Her er det ferdige resultatet etter jobben som ble gjort på Bane NOR i Oslo, lekkert!! Tribune, trapper, mingleplass til og med noen blomsterkasser.. Herlig resultat og utrolig gøy oppdrag!

Vi har et godt samarbeid med Haugland Interiør og vi i ToFire får monteringsjobber derifra. Vi har satt bygd og montert sitteplasser/mingleplass med blomsterkasser på Bane Nord sine nye lokaler i Oslo. Kassene og trappene er bygd i finer og «kledd» med Parkett i eik som er limt, derav den blå teipen på bildene.

Siste referanser

Hytte på hovden

Tre terrasse på Lund

    Denne gutten, Leif Christian, har bygd terrasse på Lund i Kristiansand.   Terrassen...

Flislegging av betongterrasse

  En betong-terrasse kan være fin i seg selv, men den kan også kles....

Kort om oss

ToFire AS er et tradisjonelt byggmesterfirma. Vi har tilsammen 23 ansatte som består av både prosjektledere, tømrere og lærlinger. I tillegg til de som er ute på arbeidsplassene består kontoret av Daglig leder Christin Østhassel, faglig leder Ruben Møvik og sjef Thor Arne Tønnessen. Vi har kompetanse innen nybygg og renovering. Alle oppdrager er av […]

Kontakt oss

Adresse Telefon

Industrigata 5,

4632 Kristiansand

414 40 853

Vis større kart