Tømmerarbeid

Alt innen tømmerarbeid

  • Ombygging og tilbygg
  • Garasjer
  • Brygger
  • Bad
  • Gulv
  • Renovere boliger og hytter
  • Utskifting av vinduer og dører

HER ER NOEN AV VÅRE REFERANSER

Oppussing av kontorlokaler.

I Tollbodgaten i Kristiansand har vi i ToFire pusset opp kontorlokaler. Fra å være noe nedslitt til å bli flotte, lyse lokaler med mye lys. Vegger, tak og gulv samt kjøkken.

      

Utlufting på baderom.

Det er en ting som er sikkert og det er at vi trenger avtrekksvifte på et bad. I dette tilfelle ble badet totalrenovert og oppgradert til dagens standard for bad. Her er en video med kjerneboring sett innenifra og et bilde av den nye vifta.

 

Bytting av eldre tak i Dronningensgate i Kristiansand

For Ånund Lunde gruppen har vi restaurert et tak i Kristiansand. Kort fortalt: Taket var gammelt så her har vi revet gammel undertak, fjernet råtne deler og erstattet det med nye materialer. En del luftelyrer og eldre vinduer er tatt bort. forlenget takutstikk på en side med nye takrenner og nedløp. ABC tak har tekket og ulstein blikk har gjort blikkenslagerjobben.

 Den gode følelsen av at taket er helt ferdig ca 2 dager før et kraftig snøfall..

Ny kledning på enebolig på lund.

 

De eldre tomannsboligene på lund har ofte lite eller ingen vindtetting og dårlig isolasjon. Like før kuldegradene kom fikk dette huset en oppgradering på to av sidene. Her ble den gamle kledningen revet, vinduer ble bytta, det ble etterisolert, asfaltplater ble montert, nye lekter og ny kledning. Denne kledningen kommer ifra marna bruk og heter royal leirgrå. Det merkes stor forskjell på hvordan huset holder på varmen.

Mange hus vil fremdeles trenge denne oppgraderingen og denne type jobb er vi i ToFire AS gode på.

http://www.marnarbruk.no

 

Totalrenovering på kuholmen 109.

Totalrenovering av eldre bolig byr på mange utfordringer som vi mer enn gjerne løser, oftest sammen med arkitekt. Til dette huset ble det koblet på det allerede eksisterende huset et tilbygg på alle sidene av huset. Et stort tilbygg over to etg på fremsiden, to nye inngangspartier en på hver kortside av huset, samt en ny vinterstue med veranda over.

Kuholmen 109
Nytt tilbygg på eksisterende bolig. fungerer som inngangsparti for den ene etasjen.

tilbygg fremside

ny vinterhage med veranda

Bildet av huset før oppussingen

 

Kjøkken fra Integra. Bestilt og montert i bolig på Lund.

I ToFire er vi så heldige å ha en mann som har spesialisert seg på kjøkken og innredning. Han ser løsninger slik at kjøkkenet blir funksjonelt. Vi importerer kjøkken ifra Polen og Integra. De holder høy standard og vi har et godt samarbeid med fabrikken. Dette kjøkkenet er hvitmalt og har montelli benkeplate.

 

Utskiftning av vinduer/dører, samt oppussing av stue i bolig på søm.

 

Bad på odderhei.

 

Denne bildekrusellen krever javaskript.