Lahelle gymsalen

 #leiligheter for salg

Ærverdige Lahelle skole m/gymsal, først oppført i 1866 under navnet Lund skole. Tre år senere brant skolen og i 1871 stod et nytt skolehus ferdig oppført. Tretti år senere ble skolen bygget ut, til det vi i dag kjenner som Lahelle Skole og i 1950 ble nettopp dette navnet til skolen/gymsalen.
Skolen og gymsalen har nå stått ubrukt i lang tid og det er med stor glede vi i ToFire AS kan si at vi har satt i gang arbeidet med å restaurere Lahelle gymsalen.

Vi får være med på å gi gymsalen nytt liv ved å gjøre den om til 3 moderne leiligheter på 70m2, samtidig som vi beholder noe av særpreget fra skoletiden ved å restaurere, ikke rive.  Fortiden og historiene vil fortsatt sitte i veggene.

Vi byr på gode og moderne boforhold med en sentral plassering like bak rådhuskafeen.

Ta kontakt med Daniel Ferdinand L. Hellenes ved sørmegleren i Kristiansand for mer informasjon. Tlf: 45 66 33 40

A1126-40-02 Fasade NØ & SV-m farge

A1126-40-01 Fasade NV & SØ-m farge  

STARTEN AV PROSJEKTET..

Før vi kan starte oppbyggingen av de tre leilighetene på Lahelle gymsalen, må noe først rives. Det har vært en del overraskelser både inn i veggene og under gulvet. Tyske kjørebøker ifra krigen, ølflasker og tobakk, litt av et skattekammer:) Her følger en bildeserie ifra deler av rivingen med bilde av prosjektleder Kasper, Petter, Tim og Sindre i full sving. Utfordringer i forhold til eldre takstoler og div bjelkelag kommer på løpende bånd. Noe byttes ut og noe kan forsterkes. Vi fortsetter å følge dette prosjektet.

Nye bilder ifra april og mai. Byggeprosessen på Lahelle gymsalen

Petter i full sving med å sette inn vinduer og lekte ut for kledning

Så er det herlig når taket er ferdig

Så er vi kommet så langt og det er ikke mange ukene før dette prosjektet, lahelle gymsalen, er ferdigstilt. Her er murer, elektriker og snekker i full gang med siste finish.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *