Vi utfører også

Kjøkken, montert og levert av ToFire.

Dette lekre kjøkkenet er tegnet, montert og levert av ToFire AS til kunde i Kristiansand. Kjøkkenet er produsert av Integra og overflatene er fenix sort nano. Denne typen fronter har lite lys Reflektivitet, overflaten er ekstremt ugjennomsiktig, anti-fingeravtrykk og behagelig myk å ta på. Overfladisk microscratches kan repareres termisk. Kjernen er laget av papir impregnert med herdeplast harpiks, mens den ytre overflaten er behandlet med neste generasjons akryl harpiks. Overflaten er deretter utsatt for en prosess med elektronstråle herding som stivner det, gir det egenskaper som åpner tidligere utenkelig dører i verden av interiørdesign. 

Fantastisk materiale å jobbe med. Takket være prosessen med elektronstråle herding, er overflaten av materialet spredt med et tett rutenett av crosspolymers, med sitt eget minne. I tilfelle av små riper forstyrrer dette minnet, kan det bli reaktivert med bruk av varme, hjelpe overflaten til gjenanskaffe sitt opprinnelige utseende. 

Innredningsarbeider.

Til denne innredningsjobben,på Colosseum senter i Oslo, fikk vi i ToFire prøve oss på et nytt materiale, bøybare MDF.

 

  

Dette er et samarbeid med Haugland interiør og platene er hentet ifra Polen. Disse platene er bøyd rundt søyler, som det er montert et slags «kasse system» for at de skal få en rund form.

Varmetapsmålinger

De tre bildene her er tatt på samme sted i et inngangsparti. Gangen ser ut til å være hel og tett, men med det varme og kulde søkende apparatet ser vi at denne gangen lekker varme. De blå feltene er kulde og de røde feltene er varmekablene. Tiltak som kan settes inn her vil være å isolere grunnmur utvendig

Forskale og sette opp mur

Forskaling er en del av vår kompetanse. Grunnmurer og støttemurer.

Kjerneboring

kjernboring

Inneklima er viktig i alle hus og ventiler sørger for god sirkulasjon i lufta. For å sette inn ventiler må det gjerne kjernebores i en grunnmur først. Her er film og bilde over hvordan det gjøres.