'

Ærverdige Lahelle skole m/gymsal, først oppført i 1866 under navnet Lund skole. Tre år senere brant skolen og i 1871 stod et nytt skolehus ferdig oppført. Tretti år senere ble skolen bygget ut, til det vi i dag kjenner som Lahelle Skole og i 1950 ble nettopp dette navnet til skolen/gymsalen.
Skolen og gymsalen har nå stått ubrukt i lang tid og det er med stor glede vi i ToFire AS kan si at vi om kort tid setter i gang arbeidet med å restaurere Lahelle gymsalen.

Vi får være med på å gi gymsalen nytt liv ved å gjøre den om til 3 moderne leiligheter på 70m2, samtidig som vi beholder noe av særpreget fra skoletiden ved å restaurere, ikke rive.  Fortiden og historiene vil fortsatt sitte i veggene.

Vi byr på gode og moderne boforhold med en sentral plassering like bak rådhuskafeen.

Det vil om kort tid komme mer informasjon om dette prosjektet!

A1126-40-02 Fasade NØ & SV-m farge

A1126-40-01 Fasade NV & SØ-m farge

Siste referanser

Nybygd garasje på Lund

Ny garasje på Lund På nedre lund fikk vi i oppdrag å bygge en...

Krameren

oppussing av stue, gang og noe kledning utvendig.

  Frederik i ToFire har hatt ansvar for en Oppussingsjobb av stue og gang...

Kort om oss

ToFire AS er et tradisjonelt byggmesterfirma. Vi har tilsammen 23 ansatte som består av både prosjektledere, tømrere og lærlinger. I tillegg til de som er ute på arbeidsplassene består kontoret av Daglig leder Christin Østhassel, faglig leder Ruben Møvik og sjef Thor Arne Tønnessen. Vi har kompetanse innen nybygg og renovering. Alle oppdrager er av […]

Kontakt oss

Adresse Telefon

Industrigata 5,

4632 Kristiansand

414 40 853

Vis større kart