'

 #leiligheter for salg

Ærverdige Lahelle skole m/gymsal, først oppført i 1866 under navnet Lund skole. Tre år senere brant skolen og i 1871 stod et nytt skolehus ferdig oppført. Tretti år senere ble skolen bygget ut, til det vi i dag kjenner som Lahelle Skole og i 1950 ble nettopp dette navnet til skolen/gymsalen.
Skolen og gymsalen har nå stått ubrukt i lang tid og det er med stor glede vi i ToFire AS kan si at vi har satt i gang arbeidet med å restaurere Lahelle gymsalen.

Vi får være med på å gi gymsalen nytt liv ved å gjøre den om til 3 moderne leiligheter på 70m2, samtidig som vi beholder noe av særpreget fra skoletiden ved å restaurere, ikke rive.  Fortiden og historiene vil fortsatt sitte i veggene.

Vi byr på gode og moderne boforhold med en sentral plassering like bak rådhuskafeen.

Ta kontakt med Daniel Ferdinand L. Hellenes ved sørmegleren i Kristiansand for mer informasjon. Tlf: 45 66 33 40

A1126-40-02 Fasade NØ & SV-m farge

A1126-40-01 Fasade NV & SØ-m farge  

STARTEN AV PROSJEKTET..

Før vi kan starte oppbyggingen av de tre leilighetene på Lahelle gymsalen, må noe først rives. Det har vært en del overraskelser både inn i veggene og under gulvet. Tyske kjørebøker ifra krigen, ølflasker og tobakk, litt av et skattekammer:) Her følger en bildeserie ifra deler av rivingen med bilde av prosjektleder Kasper, Petter, Tim og Sindre i full sving. Utfordringer i forhold til eldre takstoler og div bjelkelag kommer på løpende bånd. Noe byttes ut og noe kan forsterkes. Vi fortsetter å følge dette prosjektet.

Nye bilder ifra april og mai. Byggeprosessen på Lahelle gymsalen

Petter i full sving med å sette inn vinduer og lekte ut for kledning

Så er det herlig når taket er ferdig

Så er vi kommet så langt og det er ikke mange ukene før dette prosjektet, lahelle gymsalen, er ferdigstilt. Her er murer, elektriker og snekker i full gang med siste finish.

Siste referanser

Stillasbygging og nytt tak

Stillasbygging og nytt tak Vi har satt opp et imponerende stillas slik at vi...

Enebolig kongshavn

   Enebolig på kongshavn! Før sommeren startet vi opp med arbeidet rundt denne eneboligen...

Markensgate 3

Markensgate 3 Fra å være en nedslitt bygård har vi i ToFire og våre...

Kort om oss

ToFire AS er et tradisjonelt byggmesterfirma. Vi har tilsammen 23 ansatte som består av både prosjektledere, tømrere og lærlinger. I tillegg til de som er ute på arbeidsplassene består kontoret av Daglig leder Christin Østhassel, faglig leder Ruben Møvik og sjef Thor Arne Tønnessen. Vi har kompetanse innen nybygg og renovering. Alle oppdrager er av […]

Kontakt oss

Adresse Telefon

Industrigata 5,

4632 Kristiansand

414 40 853

Vis større kart