'

Tre terrasse på Lund

   

Denne gutten, Leif Christian, har bygd terrasse på Lund i Kristiansand.

 

Terrassen er bygd på pilarer som er støpt ned i bakken i rør, hvor vi har lagt dragere over. Dette sørger for et solid fundament. På dragerne er det lagt tofire som terrassebordene er kan festes i. Selve terrassen ville kunden selv skru på og vi gleder oss til å ta bilde av et ferdig resultat.

Det blir også satt opp ei trapp med to trinn.

Siste referanser

Stillasbygging og nytt tak

Stillasbygging og nytt tak Vi har satt opp et imponerende stillas slik at vi...

Enebolig kongshavn

   Enebolig på kongshavn! Før sommeren startet vi opp med arbeidet rundt denne eneboligen...

Markensgate 3

Markensgate 3 Fra å være en nedslitt bygård har vi i ToFire og våre...

Kort om oss

ToFire AS er et tradisjonelt byggmesterfirma. Vi har tilsammen 23 ansatte som består av både prosjektledere, tømrere og lærlinger. I tillegg til de som er ute på arbeidsplassene består kontoret av Daglig leder Christin Østhassel, faglig leder Ruben Møvik og sjef Thor Arne Tønnessen. Vi har kompetanse innen nybygg og renovering. Alle oppdrager er av […]

Kontakt oss

Adresse Telefon

Industrigata 5,

4632 Kristiansand

414 40 853

Vis større kart