'

Krameren

 Krameren fungerer utrolig bra på vinteren og tar unna de vaktmesteroppdragene vi i ToFire as har mht brøyting og strøing.

 Snøfallet 27. 01. 19 sett ifra styrehuset på krameren.

Denne maskinen gjør mye av det tunge arbeidet for oss i ToFire. Den løfter og pløyer, flytter masse og planerer. Den har hydraulisk meisel og betongkutter. Tim er sjefen for denne herligheten og tar gjerne oppdrag. Så skulle du hatt et hull i betongveggen eller flytta noe tungt så har vi kompetanse på det også.

 

 

Siste referanser

Monteringsjobb på Bane Nord i Oslo

Bane NOR i Oslo Her er det ferdige resultatet etter jobben som ble gjort...

3D tegninger

Vi i ToFire AS er så heldige å ha mange spennende oppdrag og noen...

Nybygd garasje på Lund

Ny garasje på Lund På nedre lund fikk vi i oppdrag å bygge en...

Kort om oss

ToFire AS er et tradisjonelt byggmesterfirma. Vi har tilsammen 23 ansatte som består av både prosjektledere, tømrere og lærlinger. I tillegg til de som er ute på arbeidsplassene består kontoret av Daglig leder Christin Østhassel, faglig leder Ruben Møvik og sjef Thor Arne Tønnessen. Vi har kompetanse innen nybygg og renovering. Alle oppdrager er av […]

Kontakt oss

Adresse Telefon

Industrigata 5,

4632 Kristiansand

414 40 853

Vis større kart