'

totalrenovering av eldre bolig, kuholmen 109

Totalrenovering av eldre bolig byr på mange utfordringer som vi mer enn gjerne løser, oftest sammen med arkitekt. Til dette huset ble det koblet på det allerede eksisterende huset et tilbygg på alle sidene av huset. Et stort tilbygg over to etg på fremsiden, to nye inngangspartier en på hver kortside av huset, samt en ny vinterstue med veranda over.

Kuholmen 109
Nytt tilbygg på eksisterende boilig. fungerer som inngangsparti for den ene etasjen.

tilbygg fremside

ny vinterhage med veranda

Bildet av huset før oppussingen

Siste referanser

Stillasbygging og nytt tak

Stillasbygging og nytt tak Vi har satt opp et imponerende stillas slik at vi...

Enebolig kongshavn

   Enebolig på kongshavn! Før sommeren startet vi opp med arbeidet rundt denne eneboligen...

Markensgate 3

Markensgate 3 Fra å være en nedslitt bygård har vi i ToFire og våre...

Kort om oss

ToFire AS er et tradisjonelt byggmesterfirma. Vi har tilsammen 23 ansatte som består av både prosjektledere, tømrere og lærlinger. I tillegg til de som er ute på arbeidsplassene består kontoret av Daglig leder Christin Østhassel, faglig leder Ruben Møvik og sjef Thor Arne Tønnessen. Vi har kompetanse innen nybygg og renovering. Alle oppdrager er av […]

Kontakt oss

Adresse Telefon

Industrigata 5,

4632 Kristiansand

414 40 853

Vis større kart